Τρόποι Αποστολής για Κύπρο

 

Τώρα με νέα πολιτική χαμηλής χρέωσης για την Κύπρο!

 

Οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός 24 ωρών ή την επόμενη εργάσιμη μέρα με την συνεργαζόμενη εταιρεία courier, εφόσον το προϊόν είναι ετοιμοπαράδοτο. Σε περίπτωση που δεν είναι ετοιμοπαράδοτο το προϊόν αποστέλλεται σε 3 έως 6 εργάσιμες μέρες. Εάν η αποστολή του προϊόντος υπερβαίνει τις 6 εργάσιμες μέρες θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά και με email για περαιτέρω ενημέρωση.

 

Σημείωση: Παραγγελίες κάτω των 20,00€ επιβαρύνονται με επιπλέον κόστος μικρής παραγγελίας 6,00€.

 

Για την Κύπρο υπάρχουν 4 κατηγορίες χρέωσης μεταφορικών (A, B, C, D). Το κάθε προϊόν ανήκει σε μια από αυτές τις κατηγορίες ανάλογα με τον ογκομετρική του χρέωση. Για να δείτε την χρέωση μεταφορικών ενός προϊόντος απλά βάλετε το προϊόν αυτό στο καλάθι και πατήστε ΑΓΟΡΑ. Στη συνέχει στο  Check Out Page επιλέξετε Κύπρο και αυτόματα θα υπολογιστούν τα μεταφορικά σας!

 

Οι 4 κατηγορίες είναι

Κατηγορία Χρέωση για 1 τεμάχιο Χρέωση για 2 ή περισσότερα
A (Μπανανες) 6,50€ 5,00€
B (Τσαντακια) 10,00€ 8,00€
C (Κράνη) 15,00€ 11,00€
D (Βαλιτσες) 20,00€ 15,00€

 

Για παράδειγμα ένα κράνος ανήκει στην Κατηγορία Μεταφορικών Κύπρου C, οπότε τα μεταφορικά του για Κύπρο είναι 15,00€. Αν παραγγείλετε και 2ο κράνος τα μεταφορικά για το 2ο είναι 11,00€, και θα πληρώσετε συνολικά 26,00€ για τα 2 κράνη!

 

Για βοήθεια και περισσότερες διευκρινήσεις μην διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας στο info@pols.gr ή στο +30 2610 435.118.

 


ΠΡΟΣΟΧΗ!: Σε απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές το κόστος αποστολής διαφέρει. Σε αυτή την περίπτωση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας ώστε: 

  • Στην ανωτέρω περίπτωση, αν επιθυμείτε το δέμα να σταλεί στην διεύθυνση σας, θα σας ενημερώσουμε ποια είναι η επιπλέον επιβάρυνση. Όταν όμως η αποστολή γίνεται με την Γενική Ταχυδρομική, στην περίπτωση της αντικαταβολής μετρητοίς δεν υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση (πέραν των βασικών μεταφορικών) για παράδοση στη διεύθυνσή σας (Σε αυτήν την περίπτωση, μπορεί να υπάρξει καθυστέρηση 1-2 ημερών). 
  • Αν παραλάβετε το δέμα από το γραφείο της courier δεν υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση (πέραν των βασικών μεταφορικών). 

Ο πελάτης δεν είναι σε καμία περίπτωση υποχρεωμένος να παραλάβει συσκευασία η οποία είναι αλλοιωμένη ή έχει ανοιχτεί κατά την μεταφορά. Σε περίπτωση αποδοχής του δέματος από τον πελάτη, η εταιρία δεν έχει καμία υποχρέωση να προβεί σε αλλαγή τυχόν κατεστραμμένου είδους ή αντικατάσταση τυχόν απώλειας αφού τα εμπορεύματα με οποιαδήποτε μεταφορική ταξιδεύουν πάντα με ευθύνη του πελάτη και μόνο.

 

Επιστροφή προϊόντων

 

Απαραίτητη προϋπόθεση για κάθε επιστροφή είναι το προϊόν να βρίσκεται στην κατάσταση που το παραλάβατε, χωρίς να έχει ανοιχτεί η συσκευασία του. Επίσης επιστροφές δεν γίνονται δεχτές αν προηγουμένως δεν επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή με email εντός 7 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος.

  • Η εταιρία μας είναι υποχρεωμένη να τηρεί την εγγύηση που δίνει η εκάστοτε αντιπροσωπεία στα επώνυμα είδη και να προβαίνει σε αλλαγή τυχόν ελαττωματικού προϊόντος. Στην περίπτωση αυτή το προϊόν αντικαθίσταται χωρίς καμία επιβάρυνση από την πλευρά του πελάτη.  Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του πρωτότυπου παραστατικού αγοράς.
  • Σε περίπτωση λάθος παραγγελίας, όπου υπεύθυνος είναι ο πελάτη, το pols.gr δεν υποχρεούται για την αντικατάσταση του προϊόντος, παρόλα αυτά σας συμβουλεύουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή με e-mail.  
  • Εξυπακούεται ότι σε τυχόν λάθος αποστολές όπου υπεύθυνη είναι η εταιρία, τα μεταφορικά όλα επιβαρύνουν την εταιρία μας και όχι τον πελάτη. 
  • Το pols.gr δίνει την δυνατότητα επιστροφής σε κράνη και είδη ένδυσης σε περίπτωση επιλογής λάθους μεγέθους από τον πελάτη. Όλα τα μεταφορικά  έξοδα, η αποστολή του λάθους προϊόντος από τον πελάτη και η αποστολή του σωστού προϊόντος εκ μέρους μας, βαραίνουν τον πελάτη. Η δυνατότητα αυτή ισχύει όταν δεν έχει γίνει ειδική παραγγελία για το μέγεθος του προϊόντος.

Χρήματα δεν επιστρέφονται πάρα μόνο σε περίπτωση αδυναμίας της εταιρίας να καλύψει τυχόν έλλειψη κάποιου προϊόντος.